Liwwadders.nl is een leidende, lokale website met een divers informatie-aanbod over Leeuwarden. De site is een 24/7 informatieplatform met ruimte voor discussie. Op diverse gebieden valt voor de bezoekers voordeel te behalen. Het succes van Liwwadders (nu al meer dan 11 jaar) wordt gevormd door het presenteren van de juiste mix van écht ‘Liwwadder’ nieuws in combinatie met serviceverlening en verrassing. Liwwadders.nl bereikt een breed publiek uit Leeuwarden en omgeving. Met name de loyaliteit aan Liwwadders.nl is opvallend: de meeste gebruikers zijn al jarenlang zeer betrokken en bezoeken de website meerdere malen per dag.

De website Liwwadders.nl is onlangs geheel opnieuw opgezet en gemoderniseerd. Naast de bekende katernen ‘Actueel’, ‘Zakelijk’, ‘Cultuur’ en ‘Regio Links’ zijn er nieuwe rubrieken bijgekomen: ‘Sport‘ en ‘Vacatures‘. Activiteiten uit Leeuwarden worden voortaan prominent uitgelicht via de podia Liwwadders Helpt! en Liwwadders Groen!

Op het vernieuwde Liwwadders kunnen bezoekers zelf ook nieuwswaardige feiten, ‘weet-je-datjes’, foto’s, video’s, verslagen en columns inbrengen voor publicatie. De term ‘Burgerjournalistiek’ staat voor het publiceren van nieuws dat door niet-journalisten verzameld, geschreven en gepubliceerd wordt. Het verspreiden van nieuwswaardige gebeurtenissen via Liwwadders.nl gaat snel en eenvoudig door het aanmaken van een persoonlijke account (privé en/of zakelijk). Iedereen in Leeuwarden kan een account openen en content inbrengen. Na goedkeuring door de redactie wordt inbreng gepubliceerd op de website. Andere leden van Liwwadders kunnen weer reageren en/of aanhaken met meer foto’s, video’s, commentaar of nuanceringen.

Bedrijven en instellingen krijgen op de nieuwe website veel meer advertentiemogelijkheden.

CONTACT
Redactie
Veldman Journalistieke Producties / Persbureau Leeuwarden / Adverteren
M.H. Trompstraat 8
8921 GH Leeuwarden

Contactpersoon:
Andries Veldman
T: 058-2133138
E: redactie@liwwadders.nl
I: www.persbureauleeuwarden.nl

 
-->