Gepubliceerd op 28 februari 2013,   Categorie: Sport,   (0) reactie


De oud-profvoetballers Jan Bruin, René van Rijswijk en Rob Kleefman organiseren voor de derde achtereenvolgende zomer voetbalkampen op het mooie waddeneiland Ameland. Voetbalgekke jongeren van 6 tot met 15 jaar kunnen een schitterende week verwachten gevuld met veel voetbal, andere activiteiten en gezelligheid.

Na alle positieve reacties van zowel ouders als deelnemers, is dit een unieke voetbalvakantie waarin uw kind zich zowel als persoon en als voetballer ontwikkelt.

Natuurlijk wordt ook de komende zomer weer gebruik gemaakt van de accommodatie van sportclub Amelandia. De deelnemers welke overnachten, slapen in de prachtige jeugdherberg (de Kuul). Dit complex ligt op nog geen minuut afstand van de voetbalvelden en alle kamers beschikken over stevige stapelbedden, eigen tv, douche en toilet. Wij als organisatie zijn er klaar voor en hebben er zin in.

Jij komt toch ook? Inschrijven kan via de website www.voetbalvakantiekamp.nl.

 
info@cambuur.nl
Artikel geplaatst door
SC Cambuur-Leeuwarden, kortweg SC Cambuur, is een professionele Nederlandse voetbalclub uit Leeuwarden. De club is opgericht in 1964 ter vervanging van het naar de amateurs teruggekeerde v.v. Leeuwarden. SC Cambuur speelt in de kleuren geel en blauw. De thuiswedstrijden worden afgewerkt in het Cambuurstadion, dat een capaciteit heeft van 10.250. SC Cambuur wist tweemaal te promoveren naar de Eredivisie, waar het in totaal vier jaar heeft gespeeld. Sinds de degradatie via de nacompetitie in 2000 komt SC Cambuur weer uit in de Eerste divisie (Jupiler League).

Meer over »

 
 

Schrijf een reactie


Reactie(s)

 
 
 

MEER NIEUWS

 
 
Op liwwadders adverteren?

LAATSTE NIEUWS
POPULAIR NIEUWS
‘Wij gaan als raad graag met de..

25 maart 2015, (0) reactie


Meningen met een pijp: voor 1300 euro heb je..

23 maart 2015, (0) reactie


Comenius Mariënburg voert actie voor Edukans

23 maart 2015, (0) reactie


Henk bouwt door: nieuwe kantoren bij..

23 maart 2015, (0) reactie


T.C. ’t Nijlân gaat zich richten op de..

23 maart 2015, (0) reactie


Lunchen met Liwwadders!
Iedere dag het belangrijkste
nieuws per email
Vul hier uw e-mailadres in:

-->