Gepubliceerd op 01 maart 2013,   Categorie: Zakelijk,   (0) reactie


(tekst: persbericht)

Van  bakfiets tot toonaangevend modehuis

Van  der Lijn Wereldmode bestaat 85 jaar. In 1928 begon oprichter Albert van der Lijn  met het verkopen van textiel vanuit zijn bakfiets. In 2013 staat aan De Kolk  21 in Surhuisterveen een toonaangevend modehuis met 1200 vierkante meter met  unieke merken, een persoonlijke sfeer en een deskundig verkoopteam.

Van  der Lijn heeft diverse crises overleefd en ook in 2013 gaat het enthousiaste  team door. ,,Er vallen nogal wat kledingwinkels om,” zegt de huidige directeur  Bernard Baron.  ,,Steeds meer winkelpanden komen leeg te  staan, maar wij gaan door. Klaar voor de toekomst.”

In  85 jaar is er veel veranderd. Maar wat gebleven is, zijn de deskundigheid, de  persoonlijke benadering en de gezellige sfeer. De behulpzame medewerkers van Van  der Lijn denken met u mee. Ze hebben oog voor detail en helpen u graag een  outfit te vinden die helemaal bij u past; of u nu gaat voor modieus, klassiek,  traditioneel of opvallend. Niet voor niets brengen mensen vanuit heel Nederland  met plezier een bezoek aan de winkel.

Van  der Lijn verkoopt een uitgebreide dames- en herencollectie van merken als Paul & Shark, Airfield, Save the Queen!, Hugo Boss, Cambio, Christ, Tricot Chic  en Eton.

Feest Vanwege het jubileum pakt Van der  Lijn dit jaar extra uit met gezellige modedagen met professionele mannequins,  veel extra voordeel en leuke presentjes. ,,Het is feest voor ons, maar vooral  feest voor onze klanten, want aan hen hebben wij dit allemaal te danken. Daarom  willen wij onze klanten extra in het zonnetje zetten. Kom langs en laat u  verrassen!”, aldus een enthousiaste en gedreven medewerker, Marijke Brouwer,  ,,Mode is altijd in ontwikkeling, mode inspireert. Om die reden organiseren we  regelmatig speciale introductieavonden waarop nieuwe collecties worden getoond.”

 
 
 
 

Schrijf een reactie


Reactie(s)

 
 
 

MEER NIEUWS

 
 
Op liwwadders adverteren?

GERELATEERD NIEUWS
Wyb, bedankt!

17 juli 2013, 5 reacties


Mercurius: lachen op de bank in Heechterp

17 juli 2013, 3 reacties


Advies: koester de wijkagent

16 juli 2013, (1) reactie


Ik heb in geen jaren zoveel mensen in de Groene Ster gezien

16 juli 2013, 2 reacties


Man in Sacramentsstraat bedreigd met mes

16 juli 2013, (0) reactie


LAATSTE NIEUWS
POPULAIR NIEUWS
Kleine wint van grote zorgverzekeraar

25 maart 2015, (0) reactie


Henk bouwt door: nieuwe kantoren bij..

23 maart 2015, (0) reactie


T.C. ’t Nijlân gaat zich richten op de..

23 maart 2015, (0) reactie


Masha Novikova: ‘Bij de omroep denken ze..

23 maart 2015, (0) reactie


Eerste JazzNtaste uitverkocht – 300..

23 maart 2015, (0) reactie


Lunchen met Liwwadders!
Iedere dag het belangrijkste
nieuws per email
Vul hier uw e-mailadres in:

-->