Gepubliceerd op 26 februari 2013,   Categorie: Sport,   (0) reactie


Vanavond staan in de Jupiler League 4 wedstrijden op het programma die allen betrekking hebben op de derde periode. Wie maakt kans op de fel begeerde Bronzen Stier en plaatst zich daarmee automatisch voor de Jupiler Play-Offs?

Kansmakers op de derde Bronzen Stier voor beste team zijn De Graafschap en FC Volendam. De Graafschap begint vanavond met de beste kaarten met 14 punten uit 6 wedstrijden. FC Volendam heeft 11 punten uit 5 wedstrijden en kan bij winst vanavond op FC Dordrecht de beslissing in de derde periode een week uitstellen tot 4 maart. MVV Maastricht en Sparta Rotterdam hebben reeds een Bronzen Stier bemachtigd en maken daardoor geen kans op een tweede periodetitel.

Bij puntenverlies van zowel De Graafschap als FC Volendam maken SC Veendam en SC Cambuur theoretisch nog kans om de derde periodetitel te winnen. Vanavond zal de uitslag in Doetinchem doorslaggevend zijn. De wedstrijd tussen De Graafschap en Go Ahead Eagles is vanaf 20.00u live te volgen op Eredivisie Live.

Vrijdag 1 maart zal de vierde periode in de Jupiler League officieel van start gaan. De volgende wedstrijden uit de derde periode zijn afgelast en worden na 1 maart ingehaald:
– 4 maart: SC Cambuur Leeuwarden – SC Veendam (speelronde 22)
– 4 maart: FC Den Bosch – FC Volendam (speelronde 23)
– 11 maart: FC Emmen – SC Cambuur Leeuwarden (speelronde 16, 2e periode)
Datum inhaalwedstrijd nog niet bekend:
– Fortuna Sittard – SC Cambuur Leeuwarden (speelronde 19)
– FC Eindhoven – SC Veendam (speelronde 19)
– FC Emmen – SBV Excelsior (speelronde 19)

Vanaf aanstaande woensdag kan er weer gestemd worden op de beste speler van de derde periode. Wil jij kans maken op een kwartaalabonnement op Voetbal International? Stem dan tussen 27 februari en 5 maart via www.jupilerleague.nl/bronzenstier op de beste speler van de derde periode.
________________________________________
Per periode in de Jupiler League wordt aan het beste team, de beste speler, de beste trainer, de topscorer én het beste talent de bronzen stier uitgereikt.
Aan het einde van het seizoen wordt er in elke categorie één winnaar gekozen die de Gouden Stier wint. Met Dries Mertens als allereerste winnaar van de Gouden Stier voor beste talent is de gouden stier dé ultieme hoofdprijs aan het einde van het seizoen. Het is dit jaar het vierde seizoen dat deze prijzen vergeven worden.
info@cambuur.nl
Artikel geplaatst door
SC Cambuur-Leeuwarden, kortweg SC Cambuur, is een professionele Nederlandse voetbalclub uit Leeuwarden. De club is opgericht in 1964 ter vervanging van het naar de amateurs teruggekeerde v.v. Leeuwarden. SC Cambuur speelt in de kleuren geel en blauw. De thuiswedstrijden worden afgewerkt in het Cambuurstadion, dat een capaciteit heeft van 10.250. SC Cambuur wist tweemaal te promoveren naar de Eredivisie, waar het in totaal vier jaar heeft gespeeld. Sinds de degradatie via de nacompetitie in 2000 komt SC Cambuur weer uit in de Eerste divisie (Jupiler League).

Meer over »

 
 

Schrijf een reactie


Reactie(s)

 
 
 

MEER NIEUWS

 
 
Op liwwadders adverteren?

LAATSTE NIEUWS
POPULAIR NIEUWS
De fouten van Oscar Kneppers (Emerce)

20 augustus 2015, (0) reactie


Leeuwarden leert langzaam

19 augustus 2015, (0) reactie


Amazon wil openbaar vervoer inzetten voor..

19 augustus 2015, (0) reactie


FNV stelt bouwers aquaduct Leeuwarden..

19 augustus 2015, (0) reactie


Internetradio Grouster Merke

19 augustus 2015, (0) reactie


Lunchen met Liwwadders!
Iedere dag het belangrijkste
nieuws per email
Vul hier uw e-mailadres in:

-->